Avís Legal

INFORMACIÓ GENERAL DEL LLOC WEB

 

En compliment del deure d'informació de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, s'informa de les dades de caràcter general del present lloc web:

  

Nom del domini: www.delmoral-pont.com

Nom comercial: del Moral-Pont Advocades

Responsables: Tània del Moral Granados, Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona, Advocada col·legiada amb núm. 2922 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona, amb núm. d'identificació fiscal en qualitat d'empresari individual 40374493V, i Judith Pont Riera, Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona, Advocada col·legiada amb núm. 2958 de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona, amb núm. d'identificació fiscal en qualitat d'empresari individual 40354222D.

Adreça professional: Av. Sant Francesc, 20, 2n, 17001 Girona

Telèfon: (+34) 972 98 16 97

Fax: (+34) 972 93 73 86

Adreces electròniques de contacte : Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. , Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

CONDICIONS GENERALS D'ACCÉS I ÚS

 

Les presents Condicions Generals d'Accés i ús regulen l'accés i ús del present web que té per objecte facilitar informació a l'usuari relativa a del Moral-Pont Advocades i als seus serveis. 

 

L'accés i/o ús al present lloc web atribueix la condició d'usuari.

 

L'accés i/o ús del web per l'usiari suposa l'acceptació d'aquest Avís Legal. Les pàgines web d'aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.

  

L'usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, el que implica que utilitzarà el lloc web i els seus continguts conforme al present Avís Legal, la llei, la moral, la bona fe i els bons costums.

 

Queda prohibit l'ús d'aquest lloc web amb finalitats il·lícites o lesives, que poguessin causar algun perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.

 

Reserva de drets

 

del Moral-Pont Advocades es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest Avís Legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

  

del Moral-Pont Advocades es reserva el dret per a interrompre, suspendre o eliminar el present lloc web.

 

S'informa a l'usuari que, en el supòsit que incompleixi el present Avís Legal, del Moral-Pont Advocades es reserva el dret a limitar, suspendre i/o acabar amb el seu accés al web, adoptant qualsevol mesura tècnica que sigui necessària a l'efecte.

 

Exclusió de garanties i limitació de la responsabilitat

 

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per a portar a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, del Moral-Pont Advocades no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

 

Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut dels quals, utilitat o exactitud no es pot responsabilitzar a del Moral-Pont Advocades.

 

La incorporació d'un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè procedeixin a la seva utilització, la decisió d'utilitzar-los és responsabilitat d'aquests últims.

 

del Moral-Pont Advocades no es fa responsable dels danys i/o perjudicis derivats, directa o indirectament, de l'accés i/o ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l'absència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts, o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari, per això no es fa responsable de cap dany i/o perjudici produïts en el software i/o hardware de l'usuari que derivi de l'accés al lloc web.

 

del Moral-Pont Advocades no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest lloc web. 

 

  del Moral-Pont Advocades  no es responsabilitza de la falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del present lloc web i dels seus continguts, caigudes, interrupcions, absència o defecte en les comunicacions.

 

Responsabilitat de l'usuari

 

L'usuari és conscient i accepta voluntàriament que l'ús del lloc web té lloc, en tot cas, sota la seva única i exclusiva responsabilitat.

 

L'usuari respondrà dels danys i perjudicis de tot tipus que del Moral-Pont Advocades pugui patir com a conseqüència de l'incompliment de qualsevol de les obligacions a les quals quedi sostmès en virtut del present Avís Legal o de la legislació aplicable en relació amb la utilització del lloc web.

 

Propietat industrial i intel·lectual

 

Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix: articles, textos, imatges, logotips, marques i noms comercials, botons, programari, etc., així com la seva estructura, selecció i ordre, estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual, essent titularitat de del Moral-Pont Advocades o dels seus llicenciants. Per això, es prohibeix expressament la reproducció, còpia, modificació, transformació o distribució del lloc web, els seus continguts i/o els signes distintius de del Moral-Pont Advocades, sense l'expressa autorització per escrit de del Moral-Pont Advocades.

 

L'accés i/o ús a aquest lloc web no suposa, en cap cas, la cessió de cap dret de propiet intel·lectual i/o industrial sobre el lloc web i els seus continguts, i en conseqüència no suposa cap adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que figuren en el mateix.

 

La utilització no autoritzada dels continguts i/o els signes distintius de del Moral-Pont Advocades, així com els perjudicis causats, podran donar lloc a l'erxercici de les accions que legalment corresponguin, i a les responsabilitats que, en el seu cas, se'n derivin.

 

del Moral-Pont Advocades es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

  

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

A través de la present Política de Privacitat, del Moral-Pont Advocades informa als usuaris d'aquest lloc web, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (des d'ara LOPD), sobre la seva política de protecció de dades personals. 

 

del Moral-Pont Advocades es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment. Qualsevol modificació de la política de protecció de dades serà publicada en el present avís legal del lloc web.

 

Protecció de dades personals

 

Vostè, al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d'aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a les Advocades Tània del Moral Granados i Judith Pont Rieraperquè tractin i incorporin en fitxers de la seva propietat aquelles dades remeses.

 

La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com finalitat contactar amb vostè per a donar resposta a la seva sol·licitud i informar-li sobre els serveis que ofereixen les Advocades d’aquest despatx, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic.

Les dades personals que vostè faciliti haurien de ser veritables, exactes, completes i actualitzades, de tal manera que serà responsable dels danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa del no compliment d'aquesta obligació. Li preguem que ens comuniqui qualsevol modificació de les seves dades personals a fi i efecte que la informació estigui actualitzada i sense errors.

 

del Moral-Pont Advocades es reserva el dret d'excloure dels serveis sol·licitats a qualsevol usuari que hagi facilitat dades falses, sens perjudici de la resta d'accions que legalment procedeixin.

 

Mesures de seguretat

 

Les Advocades Tània del Moral Granados i Judith Pont Riera han adoptat les mesures tècniques necessàries per a evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.

 

Cookies

 

del Moral-Pont Advocades li informa que la seva pàgina web utilitza Google Analytics (cookies).

 

Drets d'Accés, Rectificació, Cancel·lació i Oposició

 

Vostè té dret a accedir a la informació, rectificar-la de ser errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o de comunicació escrita a Av. Sant Francesc, 20, 2n, 17001 Girona, adjuntant fotocòpia del seu DNI.

  

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

 

El present Avís Legal es regeix per la legislació espanyola.

  

Seran competents per a la resolució de tots aquells conflictes derivats o relacionats amb el present lloc web els Jutjats i Tribunals de Girona ciutat.

Sol·licitem el seu permís per a obtenir dades amb finalitats estadístiques de la seva navegació en aquest web. Per a més informació llegeixi la Política de Privacitat.